Ugrás a tartalomra

ITT JÁRTUNK! Élménypályázat

Várjuk általános és középiskolás osztályok élménybeszámolóit, amelyek a Volt Egyszer egy Északi... a történet folytatódik című időszaki kiállításunk látogatásához kapcsolódnak. Mi tetszett a legjobban? Melyek azok a járművek, amelyekről fotókat készítettetek, amelyeknél szívesen szelfiztetek? Mit látnátok még szívesen ebben a kiállításban? Voltak mindenki számára emlékezetes pillanataitok?

A pályázati anyag lehet filmes, szöveges, rajzos – formai megkötés nincs. A legtartalmasabb, legkreatívabb alkotásokat beküldő osztályok munkáját komplex múzeumi programmal és értékes ajándékcsomagokkal díjazza a szűri. Terveink szerint az alkotásokat egy pop-up kiállítás keretében mutatjuk a be, hogy a közösségi élményeket minél többen megismerjék.

Kérjük, a pályázati anyagon tüntessék fel az oktatási intézmény és a felkészítő, segítő pedagógus nevét, elérhetőségeit, a közreműködő diákok névsorát, valamint az alkotás rövid leírását, az alkotói folyamat rövid ismertetését maximum 2 000 karakter terjedelemben.

A beküldött fotók, filmek, rajzos és egyéb alkotások mérete maximum 20 MB lehet.

Írásos anyagok maximális terjedelme illusztrációval, mellékletekkel együtt 10 A/4 oldal.

Amennyiben súlyos, nagyobb méretű alkotással szeretnének pályázni a diákok, előzetes befotózott anyagot mellékeljenek a pontos paraméterek megadásával.

 

A pályázati anyagokat a muzeumpedagogia@kozlekedesimuzeum.hu e-mail címre küldjék meg az osztályok.

Beküldési határidő: 2022. október 10.

Eredményhirdetés: 2022. november 11.

Díjátadó: 2022. november 17.  Nemzetközi Diáknap

 

A beküldést követően visszaigazoló e-mailt küldünk minden pályázónak.

További információ: muzeumpedagogia@kozlekedesimuzeum.hu

 +36706533713 +36304984621

 

Szeptember végéig még van lehetőségetek nálunk élményeket gyűjteni. Irány az Északi!