Ugrás a tartalomra

Mozgó Múzeum adatkezelési tájékoztató

Az érintettek személyes adatainak kezelése kizárólag a jelen tájékoztatás szerinti célból és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (a továbbiakban: Múzeum) általános adatvédelmi szabályzatában meghatározottak szerint történik.

Általános adatvédelmi szabályzatunk az alábbi linken ismerhető meg:

Link: https://www.mmkm.hu/hu/kozerdeku-adatok/adatvedelmi-szabalyzat

Múzeum a Mozgó Múzeum Program biztosításához igénybe veszi az InterTicket Kft.-t (székhely: 1139 Budapest, Váci út 99., cégjegyzékszám: 01-09-736766, adószám: 10384709-2-41) a jegyvásárlással és a regisztrációval kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása érdekében.

Az InterTicket Kft. önálló adatkezelőnek minősül, az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatója a  https://www.jegy.hu/adatkezelesi-szabalyzat linken ismerhető meg. Adatvédelmi kérdésekben az InterTicket Kft. interticket@interticket.hu email címén vagy Chat alkalmazásán keresztül a Jegy.hu bármely oldalán lehetséges a kapcsolatfelvétel.

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kizárólag az InterTicket Kft. által továbbított olyan személyes adatokat kezel, melyek a programon való részvétel biztosításához szükségesek.