Ugrás a tartalomra

Már kapható A sétálható város kézikönyve

Múzeumunk webshopjában már elérhető legújabb kiadványunk, Jeff Speck - 101 Szabály az élhető városért című könyve.

A nemzetközi hírű várostervezési szakember munkája egyszerű, közérthető lépésekre bontva mutatja be, egy városi élettér alakításakor hogyan juthatunk közelebb és közelebb a barátságos, vonzó, emberhez méltó környezet megteremtéséhez.

A Walkable City (Sétálható város) és Suburban Nation (Kertvárosi nemzet) című sikerkönyveivel Jeff Speck az egyik legbefolyásosabb ma élő várostervezővé vált.

40 amerikai államban és hat kontinensen adott elő, TED Talk-jára és YouTube videóira több mint hárommilliószor kattintottak az érdeklődők. A National Endowment for the Arts korábbi tervezési igazgatója, ma már az önkormányzati és egyéni ügyfeleket kiszolgáló tervezési cég, a Speck & Associates vezetője.

Nemzetközi sikereket megélt könyve, a „101 szabály az élhető városért” 2020 novemberében jelent meg magyarul a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiadásában, az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda támogatásával.

Ha a magyar települések fejlesztéséért tenni akaró emberként úgy érezzük, hogy leküzdhetetlen akadályok tornyosulnak előttünk, vegyük elő ezt a kézikönyvet. Jeff Speck egyszerű, közérthető lépésekre bontva mutatja be, hogyan juthatunk közelebb és közelebb a barátságos, vonzó, emberhez méltó környezet megteremtéséhez. Ami a sétálható város maga.

A nemzetközi jelentőségű könyv magyar kiadása megvásárolható webshopunkban.

https://kozlekedesimuzeum.hu/webshop/termek/4-jeff-speck-101-szabaly-az-elheto-varosert