A múzeum Kazinczy utcai épületében helyt kapó kilenc állandó kiállítás felvonultatja a villamosítás és az elektronika érdekességeit.

Kiállításainkon keresztül a látogatók megismerhetik hazánk úttörő szerepét a vasútvillamosítás, a világítástechnika és a transzformátorgyártás terén, emellett válogatást láthatunk mindennapjaink különleges és formatervezett villamos háztartási és világítástechnikai eszközeiből, miközben átfogó képet kapunk a magyar és nemzetközi elektrotechnika történetéről. Az épület belső udvarán kapott helyet a Neonparádé elnevezésű kiállítás, mely esténként teremt nosztalgikus hangulatot meghitten világító, múltat idéző alakjaival.

Kedves Látogatóink!

A múzeumi látogatásról, és a csoportok fogadásáról, rendhagyó fizika óráról információ kérhető e-mailben az info@kozlekedesimuzeum.hu címen, vagy telefonon kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken 8 és 17 óra között a +36 70 653 3696-os telefonszámon.

Az érvényes járványügyi előírások szerint kiállításaink látogatása során 2022. március 7-étől kezdve nem kötelező a maszk viselése, védettségi igazolvány sem szükséges.