A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

ÚJRA KAPHATÓ!

2022.06.30 - 16:42
Péntektől újra elérhető Villányi György: A magyar mozdonygyártás nagykönyve c. kiadvány

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy 2022. július 1-től (péntek) újból megvásárolható Villányi György legújabb könyve, A magyar mozdonygyártás nagykönyve.

A kiadvány mind webshop-unkban, mind a „Volt egyszer egy Északi… A történet folytatódik” című időszaki kiállításunk múzeum shop-jában elérhető lesz a fent említett időponttól.

 

Webshop-ban való vásárlás esetén kérjük az MMKM webshop oldalán (közvetlen link: https://kozlekedesimuzeum.hu/webshop/termek/21-villanyi-gyorgy-a-magyar-mozdonygyartas-nagykonyve) adja le rendelését.

A rendelés során két fizetési mód választható (https://kozlekedesimuzeum.hu/webshop/fizetes-es-szallitas):

  • Banki átutalás (előre utalás)
  • Bankkártya (OTP SimplePay)

 

A weboldalon feltüntetett bruttó 8 990 Ft-os ár a postaköltséget nem tartalmazza. A weboldalon feltüntetett postaköltség belföldi kiszállításra vonatkozik. Külföldi szállítási cím esetén rendelés előtt kérjük érdeklődjön aktuális szállítási költségünkről a webshop@kozlekedesimuzeum.hu e-mail címen.

 

Rendelést követően a rendszer egy visszaigazoló e-mailt küld Önnek a regisztráció során az Ön által megadott e-mail címre. Ez a levél tartalmazza az Ön adatait, a megrendelés számát, a megrendelt terméke(ke)t és azok árát, a szállítási költséget, illetve a végösszeget. Ha fizetési módnak az előre utalást választotta, akkor a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges bakszámlaszámot is. Utalás esetén kérjük a közlemény rovatban tüntesse fel a rendelésének számát.

Ha a SimplePay fizetési módot választja és esetleg valamilyen technikai ok miatt fizetése sikertelen, akkor a megrendelésének összegét előre utalással is kiegyenlítheti. Ez esetben is kérjük feltüntetni a közleményben a rendelésszámot. Az utaláshoz szükséges bankszámlaszám:

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum: 10032000-01465457-00000000 (https://kozlekedesimuzeum.hu/webshop/fizetes-es-szallitas).

Ha a visszaigazoló e-mail mégsem érkezne meg 24 órán belül, kérjük, ellenőrizze az e-mail fiókja SPAM (Levélszemét) mappáját. Ha a visszaigazoló e-mail oda se érkezett meg, a webshop@kozlekedesimuzeum.hu címen jelezve újra tudjuk küldeni Önnek a megrendelés igazolását.

Személyes vásárlásra a „Volt egyszer egy Északi… A történet folytatódik” című időszaki kiállításunk múzeum shop-jában is lesz lehetőség nyitvatartási időben. A vásárlás folyamán mind készpénzzel, mind bankkártyával tud fizetni (SZÉP kártyát a múzeum shop-ban nem fogadunk el).

Az időszaki kiállítás címe: 1101 Budapest, Kőbányai út 24-28.

Nyitvatartás:

Kedd – vasárnap 10.00 – 18.00

Hétfő: ZÁRVA

 

Megközelíthetőség:

Az Északi Járműjavító bejáratát az Opera Eiffel Műhelyház parkolója felől lehet elérni. A parkolóban kizárólag mozgáskorlátozott látogatóinknak tudunk parkolóhelyet biztosítani mely igényt kérünk az info@kozlekedesimuzeum.hu címen jelezni.

A kiállítás helyszíne közösségi közlekedéssel kitűnően megközelíthető, így javasoljuk, válassza a fenntarthatóbb közösségi közlekedést! A kiállítás tömegközlekedéssel az alábbi módokon közelíthető meg:

  • A Blaha Lujza tértől a 28-as, 28A vagy 62-es villamossal 8 megálló, 13 perc, az Eiffel Műhelyházig utazva.
  • A belvárostól, pl. a Deák Ferenc tértől 9-es busszal 11 megálló, 20 perc, az Eiffel Műhelyházig utazva.
  • A kiállítás az 1-es villamossal is megközelíthető, így a Kőbányai út / Könyves Kálmán körút megállónál kell leszállni, ahonnan mintegy 5-7 perc séta vagy egy megálló a 28, 28A vagy 62-es villamossal a kiállítás bejárata.
Title Text
Kedves vásárlónk!
Új szolgáltatással bővültünk!
Személyes Átvétel
 
Személyes átvétel minden kedden 9-16 óráig van lehetőség. 
Cím: 1072 Budapest Rákóczi út 42. 8. emelet Magyar Műszaki és Közlekekdési Múzeum ( Blaha Lujza térnél)
Kapcsolat: Podhorszki Veronika   06-30-514-6339
 
Nem lépek be.